: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Stuff

Category: By Tom Fury
Det har hänt hur mycket coolt som helst senaste tiden. Jag vet inte om jag skrivit om det innan, men biljetterna och minibussen för roadtripen ned till Amsterdam och RAI Arena för InQontrol den 19 april är klara!

Jag avancerar på jobbet genom att lära mig massa nytt varje dag och få lite mer konkreta uppgifter, men det märks att det fortfarande är en hel del kvar att förstå innan man kan systemet helt. Spännande är det i alla fall.

Idag har jag även tagit på mig spenderarbyxorna och köpt en herrans massa tröjor och skjortor - närmare 3000 svenska dollars gick slutnotan på. Kändes behövligt då mycket i garderoben är gammalt som jag ändå aldrig använder.

Jag märker att jag har väldigt dåligt med tid nu om dagarna. Man vaknar, jobbar, kommer hem, äter, socialiserar lite och sedan är det sovdags - repeat. Det suger, fast jobbet jag har är grymt intressant så det motiverar det hela. Denna helg är de flesta iväg på MB-kryssen, och jag önskar att jag kunde ha följt med. Hoppas ni har det kul dudes & dudettes!

Nästa event att höja blicken mot är D-Block & S-Te-fan på Club Aqua, Otten, här i Norrköping den 23 mars. Därefter är det InQontrol, och säkert något mer som jag har glömt. Hur kul ska inte det bli? Det kommer bli CORE!

Junior ska leverera ze epic listcore of rejfpeeps going down to the amsterdam. Jag väntar på den. Jalla, junior!



InQontrol is going to be so motherfucking CORE.

2 comments so far.

  1. Anonym 10 mars, 2008 20:28
    Jag känner igen: "Man vaknar, jobbar, kommer hem, äter, socialiserar lite och sedan är det sovdags - repeat." Trist men sant, vi är vuxna. Tur att man trivs på jobbet iaf.
  2. Tom Fury 10 mars, 2008 20:33
    Riktigt trist faktiskt. Det suger att vara vuxen! Ska jag vara det resten av mitt liv också? Ohhhh matherfaaaaack....!

Something to say?