: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

After Dark Horrorfest - Tooth & Nail (2007)

Category: By Tom Fury
Vi börjar i en postapokalyptisk värld (redan nu gillar jag det!). Det som tog kål på mänskligheten var att soppan tog slut. Bokstavligen. Vi får följa ett gäng överlevare, som kallar sig själva Foragers. De planerar att bygga upp civilisationen igen från deras högkvarter på ett tomt sjukhus (klart det är tomt - typ hela mänskligheten har ju kolat vippen) i Philadelphia.

Naturligtvis är de inte de enda som har överlevt denna apokalyps. De tvingas gå ut i krig mot Rovers som är ett annat gäng överlevare (samt kannibaler). Vem vinner slutstriden? Titta på filmen så får du se. Hela filmen blir i princip en kamp för Foragers att överleva mot Rovers killing spree.

Lite smådetaljer som är roliga att notera angående filmen: Det är ballt att en snubbe i Foragers kallar sig för Viper - ännu coolare att det visar sig att han är typ den enda med lite cojones i detta gäng av pussies. Vinnie Jones spelar en av huvudrollerna också. Samt Michael Madsen. Självklart tillhör dessa två herrar gänget kannibaler. Rovers hade varit ett skitcoolt gäng om det inte för det faktum att de ser ut som några rock-reliker från 80-talet. Se bilden nedan.

Vinnie Jones och sina två underhuggare - och nej, det är faktiskt inte tre bandmedlemmar från något 80-talsrockband. Hur gärna man än vill tro det.

Hursomhelst, det blir ett massa dödande, en jäkla massa blod och skrik och halvsmarta vändningar i filmen. Du vet, de vanliga ingredienserna. Det är inget som sticker ut extra mycket, men det är inget som är riktigt uselt genomfört heller. En medioker film, fast som höjer sitt underhållningsvärde i mina ögon tack vare all gore.

Det är egentligen bara en sak jag undrar. What The Fuck is the deal med krigsmålning på slutet? For fuck sake, sluta försöka se ut som Darth Maul och döda dina fiender istället. Fucktard. (Se bilden nedan).

Darth Maul's syrra.

Slutet var också det relativt tillfredsställande, om de bara hade skippat Vinne Jones skratt... det förstörde typ precis allting. Om ni ser filmen eller har sett den så förstår ni vad jag menar. Precis som med [Rec] så var allting toppen tills en enda pytteliten detalj i slutet ruinerade hela stämningen totalt. Bra jobbat, tack!

Anyways, helt klart sevärd film. Go for it!

0 comments so far.

Something to say?