: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Halloween: Resurrection (2002)

Category: By Tom Fury
(Del 8 i serien). Som jag implicerade i förra recensionen; hon mördade inte Myers (såklart). Det visade sig vara nån annan snubbe med samma mask. Varför killen inte sa något och lät sig bli mördad var ett mysterium för mig i början. Men det visade sig att hans strupe visst hade blivit krossad av Myers. Jahaaaa, vilket sammanträffande! Behaglig efterkonstruktion? Yes sir. Stupid ass, trovärdighet noll komma noll noll. De borde ha avstått från att göra en uppföljare. Faktiskt. Men det var väl för mycket av en kassako för att låta bli.

Myers kan man i den här filmen nästan se som en bikaraktär. Och då menar jag inte att han börjat antasta män, utan att han inte har lika stort fokus. Han är mördaren men handlingen cirkulerar inte kring honom. Det är den gamla vanliga storyn; ungdomar i ett hus som blir mördade en efter en. Den här gången råkar det bara vara Myers. Ungefär så känns det och exakt så är det.

Alla i huset tror det är specialeffekter och ett spel och bla bla bla, ingen dör på riktigt etc, medan det endast är en kille som fattar att det är allvar - såklart tror ingen på honom. Så ja, de får skylla sig själva för att de är ett gäng korkade jävla teens!
Eyo, I'm a motherfucking rapper with a hot chick beside me. Alright, let's go! <-- (nya vox till Showtek - Raver v2.0).

Det som skiljer den här från föregångarna är att det är lite mer humor. Om det passar? Nej. Finns det då något som är bra med filmen? Ja, och det stavas Tyra Banks. För hon är het som fan. Och en sak till: När Busta Rhymes grillar Michael Myers balls med typ 10 000 volt likström vilket gör att Myers börjar brinna. Och herr Rhymes skriker "Burn" nånting. Varför börjar jag då helt osökt börja tänka på hans grymma spår "Fire it up?" Anyways, det är helt osammanhängande men ändå lite kul. Ärligt talat; Resurrection är ganska kass även om den innehåller mest blod utav alla Halloween-filmer hittils. Du överlever utan den.

0 comments so far.

Something to say?