: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Jag har din gratisporr precis här.

Category: By Tom Fury
Seriöst, vad i helvete är det för fel på folk? Internet är FULLT av tajande dipshits som letar efter porr. Vill du ha porr? Fint, skaffa din porr, men du kan väl åtminstone LÄRA DIG HUR EN SÖKMOTOR FUNGERAR.

Jag hade nyligen olyckan att få beskåda vad folk skriver i en populär sökmotor slumpmässigt. Nästan 90% av förfrågningarna var något i stil med:

”i want to see my neighbors naked”
Eller:
”i want boobs and nasty pictures”

AAGGGHH. Hälften av gångerna så stavade dessa idioter orden fel och frågade detaljerade, komplexa frågor om deras liv till sökmotorn. Hur fan kan man vara så dum?

Var kommer dessa människor ifrån, och varför har de inte blivit skjutna ännu? Alla måste lära sig någonstans, men att leta efter porr är inte sättet att göra det på. Sökmotorer behöver bli mycket mer intoleranta mot tajande dumjävlar. Om du stavar någonting fel, så placerar det ett virus i din dator som varning. Om du är ett komplett dumarsel och skriver en komplex mening i en sökmotor, så formateras din dator. Inget av detta ”query not found” skitsnacket de har nu. Vi behöver lära folk en läxa. Datorer ÄR INTE MENADE ATT VARA VÄNLIGA. De är menade att vara komplexa och avskräckande. Om du inte kan förstå det, så misslyckas du. You’re off the team.

De flesta programmerare behöver spendera en hel del tid skrivandes kod som hindrar dipshits från att stoppa skräp i ett program. Varför? Varför gör vi oss inte av med dumjävlarna och skippar felsökning?

Hur lång tid tar det att plocka upp en manual and läsa ett fåtal paragrafer? Hur lång tid tar det att lära sig använda en sökmotor? Det kan inte bli lättare, men folk gör bort sig ändå. AAAGGGHHH.

Varför bryr jag mig? AAAAGGGHHH.

0 comments so far.

Something to say?