: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Äntligen riktig sommar!

Category: By Tom Fury
Äntligen kommer den riktiga sommaren. Får hoppas att det fina vädret håller i sig. De senaste dagarna har det varit riktigt varmt och skönt, och jag har hunnit med att åka ut till tre badställen på tre dagar. Inte så illa. I förrgår hängde jag med Jonte ut till Gransjönäsbadet. Ganska mycket pollen i vattnet, men varmt och skönt var det. På mark, alltså. I vattnet var det svinkallt. Årets premiärdopp gjordes där i alla fall. Plus, vi hade livemusik. En snubbe satt och spelade akustisk gitarr och sjöng. Han var ganska skilled, måste jag erkänna. Det tackar vi för!

This is der Tommie. I solen. Nyklippt, också!

Igår var jag ute med Jonte igen, men den här gången med en kompis till honom och Stina. Vi siktade på att åka till Ågelsjön. Jag tror skiten heter så i alla fall. Jo, stället heter så. Vi hade dock lite problem. Blev stannandes på Statoil i ca dryga 2 timmar eftersom batteriet i Jontes Saab hade gett ifrån sig sin sista strömpust. Med ett nytt batteri gav vi oss tappra iväg till sjön, där vi mest låg på klipporna och lapade sol. Blev aningen solbränd. På väg hem så strejkade (det nya) batteriet igen, såklart. Vi blev stående i Stockholmsrondellen, så det var bara att gå ut och skjuta på bilen till OKQ8-macken där, där den blev ståendes över natten. Antagligen generatorn som var paj, eftersom batteriet laddades inte under färd. Hursomhelst. 6 timmars badande och solande blev komprimerat till ca 3 timmar. Men kul hade vi, typ. Sen var det ju fotbollsmatchen på kvällen, som var lagom upphetsande med sitt 0-0 resultat.
Summer is the shit!

Dagen idag spenderades till största delen med mina kära föräldrar i Stegeborg. Käkade mat, drack öl, solade, käkade glass och njöt mest av det fina vädret. En liten avstickare gjordes till mina mostrar och deras respektive ute på landet. Väl hemma togs en liten tur på blades till kusinen Richard, fikade ute i det härliga vädret och spelade lite Xbox360. Det bör tilläggas att jag vann, både i PGR och Burnout Revenge. Kanske för att jag är så jävla bra. Vad skönt det känns att man äntligen fått lite färg också, utan att fuska i solarium som majoriteten av solariesolande fuskisar. Hmm. Vad skrev jag där egentligen? Skit samma.

På tisdag kommer frugan hem också, efter en veckas jobb på båten. Kommer nog bli riktigt mysigt, får man hoppas. Tiden har dock gått jäkligt snabbt - redan en vecka away, liksom. Ser fram mot hennes hemkomst. På tal om hemkomst, på onsdag är det dags att gå och se Silent Hill. Jag har såååå stora förväntningar. Ni kommer nog få se kanske världens längsta recension av den filmen sen. Den kommer ta alldeles för lång tid att skriva. Jag hoppas verkligen att filmen erbjuder det jag vill ha. Det tror jag. Min favoritantagonist kommer ju vara med i filmen. Se bilden nedan.

The Pyramid Head. En elaking du inte vill möta i en mörk gränd. Eller en ljus heller, för den delen.

Jag vet att inlägget är ganska meningslöst, men kände att jag behövde skriva någonting om de saker som är så jäkla bra i mitt liv just nu. Plus att ni fick färska bilder på mig. Det är inte kul att bara skriva recensioner på b-skräckisar. Nästa vecka kommer nog bli så jäkla bra. I'm looking forward to it.

1 comment so far.

  1. Johan 12 juni, 2006 00:21
    Damn, här har vi en skattesmitare som lapar sol medans jag den fattige arbetaren får arbeta för att försörja dig genom att packa grönsaker o sådant crap. Du vet nu att du inte ska köpa drinkar med citron på palace. Jag fruktar för mitt liv.

Something to say?