: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Candyman III: Day Of The Dead (1999)

Category: By Tom Fury
Från Mardi Gras i tvåan till Day of the Dead här. Början av denna tredje och sista del i Candyman-serien skriker ut b-film så starkt att man nästan känner marken själva. Att huvudrollsinnehavaren är grymt jävla snygg gör dock att det är helt okej. Stora bröst på snygg tjej = bra skit. Däremot helt kass som skådespelerska = dålig skit. Kollade upp vem hon var, och mycket riktigt var det som jag trodde: Hon var Playboy Playmate of the Month September 1995. Donna D'Errico. En riktig heting! Tyvärr kanske inte riktigt skådespelarmaterial...

Tony Todd (själva Candyman) är den enda som faktiskt är bra i den här filmen. Det måste ha varit en stor smärta för honom att behöva delta i denna rulle. Det nästan syns på honom att han inte riktigt vill göra den här filmen.

Det var en hel del naket i filmen, vilket i princip är filmens enda pluspoäng också.

Här ändrar de storyn om hur han dog också, vilket jag tycker är lite märkligt. Visserligen handlar det bara om smådetaljer, men ändå. I denna version är han fastbunden vid ett träd istället för att ligga på marken. Och bina är på honom där han hänger, men de nämner inget om att de smetade in honom med honung eller vax.

Modern från förra filmen är med även här. Fast i en halsuppsprättad version.

Förutom allt negativt jag nämnt innan så har Candyman III dessutom ett annat musiktema. Musiken som jag tyckte var så bra i de första två filmerna finns inte längre med här. Det var någon annan lirare som stod för musiken den här gången, och det hörs. Kul med förnyelse, men tråkigt att det nyare temat inte alls höll samma klass som föregående.

Det här är ett sista kapitel världen hade klarat sig bättre utan. Candyman I och Candyman II var två jäkligt bra filmer. Den här håller inte måttet över huvud taget. Trots den snygga huvudrollsinnehavaren så måste jag råda till att skippa den här skräprullen.

1 comment so far.

  1. Johan 31 oktober, 2007 20:30
    Bättre att hålla sig till lite kvalitets filmer, typ 300, nu har jag lyckats kollat klart på den, dock så är man ju lite efter, som vanligt

Something to say?