: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

The Crow III: Salvation (2000)

Category: By Tom Fury
Man kan tycka att det räcker med en uppföljare, men Hollywood har ju för vana att producera lite för många ibland. Nåja, denna trejde del av The Crow gjordes ändå till slut, och här är vad den handlar om:

Alex Corvis är 18 är, och sätts dit för att ha mördat sin flickvän Lauren Randall genom att hugga henne 53 gånger. Oh yeah! 3 år efteråt så ska han avrättas i elektriska stolen (vilket han också gör). Om ni inte gissat det ännu så återupplivas Alex av kråkan, precis som de två snubbarna innan i de två tidigare filmerna återupplivades. Allt detta för att utöva sin hämnd och rentvå sitt namn. Och ja, där har vi själva filmen sen. Jakten på the bad guys och sätta dit dem för vad de gjort. Med andra ord, precis som de tidigare två. Det betyder dock inte att det är dåligt.

Med andra ord känns receptet igen. Av alla tre som hittils har spelat rollen som den återuppstådda snubben som kråkan tagit tillbaka till jordelivet är väl tyvärr den här liraren (Eric Mabius) sämst. Inte för att han är dålig som skådis direkt, utan mer för att han inte riktigt passar i rollen. Det är lite roligt att Kirsten Dunst spelar en så stor roll i filmen. Stor skådis i B-film - alltid skoj!

Levande död - igen!

Jag undrar bara en sak. Varför i helvete ska de sminka sig så himla goth för? Varför kan de inte bara vara jävligt kickass utan en massa smink i ansiktet, där de försöker tävla med Marilyn Manson om vem som ser mest ut som en clown ? Jesus Christ.

Det hade varit roligt om de hade hittat på något nytt. Som det är nu följer alla tre samma recept: Flickvän blir våldtagen och mördad, pojkvännen blir mördad orättvist, pojkvän återuppstår, pojkvän dödar de som är skyldiga för morden, elaka bossen som var bakom allt dödar kråkan så pojkvännen blir dödlig igen, stor slutstrid där båda är dödliga och pojkvännen vinner. (boohoohoo, spoiler, men hade du väntat dig någon annan handling?)

Men ändå. När filmen har slutat och eftertexterna börjat rulla framför mina ögon så känner jag mig ändå inte besviken. Jag gillade filmen ändå. Så även om det är i princip samma sak som de föregående filmerna så tycker jag att du ska ge den en chans. Se den!

0 comments so far.

Something to say?