: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Pseudointellektuella kan kyssa mig i röven.

Category: By Tom Fury

Pseudointellektuella. Folk som försöker låta smarta genom att forcera ord och koncept in i deras ordförråd som inte annars skulle existera där. Alla kommer stöta på någon sån här vid någon tidpunkt i deras liv. En hel del kvinnor gör sig skyldiga till det här, och låt mig inte ens komma in på goth-människor. Kvinnor gör det eftersom de tror att män ser dem som stereotypiskt dumma om de inte pratar om politik eller något annat tråkigt ämne som ingen egentligen bryr sig ett skit om (och let’s face it, de flesta kvinnor är dumma; boo! gaah! Yeah, yeah, jag kan redan höra hatmailen skramla in, men om så många av dem inte uppfostrades med den här super-modell mentaliteten, så kanske de skulle ge ett skit om någonting utanför deras mikrokosmiska universum och sluta köpa in sig i de allra senaste klädestrenderna).

Sen så har vi kvacksalvarna. Killar som läser tråkig, poänglös bullshit om existensialism, fria viljan/determinismen etc etc. Seriöst, vem bryr sig? Jag lovar, de gör det bara för att få till ett annat ord i sin vokabulär som slutar på ”ism”. Det goda med dessa jackasses är att du kan hitta dem lätt eftersom de är alltid för upptagna med att försöka komma ihåg alla deras dumma definitioner för att göra sig förstådda när de pratar, vilket vanligtvis är problemet (att de pratar).

Hur ska man råda bot på det här problemet? Det är lätt! Håll bara för öronen och nynna ”la la la la” för dig själv tills de går iväg. Om det inte fungerar, så gör samma ska fast högre. Skrik om du behöver det. Eller helt enkelt slå dem. De fattar vinken om du slår dem hårt nog.

0 comments so far.

Something to say?