: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Garden of the Dead (1974)

Category: By Tom Fury
Tre ord. Tre ord har jag att säga. What. The. Fuck.

Garden of the Dead är (ska föreställa) en zombierulle. Det det egentligen är, är en pile of shit. Filmen utspelar sig på en fånganstalt där fångarna arbetar med att rulla tunnor innehållandes formaldehyd. Fångarna brukar bli höga genom att sniffa och dricka formaldehyden. Fångarna dör. Fångarna återuppstår och blir zombies och jagar sin sista dos av formaldehyd. Ja, det är riktigt jävla sjukt. Och kasst genomfört.

Vilken fånganstalt, dessutom. Den omgärdas av ett ca 1.5 meter högt staket - bestående av en träram och hönsstängsel. Svårt att rymma? Jag vet inte, tydligen är det svårt att komma över ett sådant "hinder" - för ingen utav fångarna försöker riktigt fly.

Hursomhelst, det bästa med filmen är att den är kort. Under timmen, otroligt nog. Cirka 58 minuter om jag inte minns helt fel. Det är dock 58 minuter du kan spendera på bättre saker. På tal om 58 minuter: slutet sög så otroligt mycket att det nog inte finns någon ens liknande motsvarighet i världen.

Undvik den här skiten. Det finns inget som helst bra med filmen. Inget. Den är inte ens sådär dålig-bra. Fuck this shit.

1 comment so far.

  1. Johan 21 december, 2006 23:38
    Det kan ju ha varit en öppen anstalt oxå! Men på namnet låter det mer som ett hem för psykiska trädgårdsmästare.

Something to say?