: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Vampire Resurrection (2001)

Category: By Tom Fury
(Alternativ titel: Song of the Vampire). Det här är en smått underhållande, men dålig, vampyrrulle. Skådespeleriet är helt okej, men det är inga oscarsvinnare som deltar direkt.

Story: Året är nån gång för ett tag sedan då man inte hade pistoler. Kille snor en annan killes fru. Frun blir skjuten av sin make av ett armborst när han ertappar dem. Älskaren går till nån voodookvinna och blir en vampyr. Spola fram tiden till idag. Killen vaknar upp och letar efter samma brud igen (fast reinkarnerad såklart i en annan kropp). Han hittar henne till slut och de förälskar sig i varandra och bla bla bla.

Filmen ger en lite annorlunda bild av vampyrer än den som man brukar få se. Det handlar inte hela tiden om att han måste dricka blod och jaga en massa människor. I och med detta så blir det lite halvt corny. För vampyren är en riktig tönt! Han är stark som fan men är en riktig loverboy och mesig istället för att vara hardcore och bara spöa massa människor och äta upp tjejer. Bilden nedan visar tjejen han vill ligga med.

Hon som fick vampyrstock? Jupp jupp.

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva om den här filmen. Det är en helt okej rulle som ger en del underhållning, med ett lagom corny soundtrack och ett godkänt skådespeleri. Dessutom en del naket, och gore-effekterna är hyfsat väl godkända. Filmen är väldigt medioker. Det finns bättre saker att göra med sin tid än att se den här, men det är inte helt bortkastad tid heller. Den duger.

1 comment so far.

  1. Johan 29 december, 2006 22:50
    Du vet väl att inga bra filmer vinner Ocars? Det är bara dåliga o sentimental filmer typ.

Something to say?