: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Screaming dead (2003)

Category: By Tom Fury
Misty Mundae...tydligen en kändis i kretsarna. Namnet klingar softcore som bara helvete, och enlgit efterforskningar stämmer det väl. Filmen bevisar det, om inte annat.

Misty Mundae är relativt het, och att få se henne naken i flera scener är den enda behållning filmen har att ge. Resten är direkt awful.

Storyn går någonting såhär. En galen, perverterad fotograf anställer ett gäng tjejer för att fotografera dem. Han specialiserar sig på tortyrbilder, där han låter tjejerna lida på riktigt (utan att döda dem) för att få mest effekt till sina bilder. Han kallar det sin artistiska frihet i filmen. Jag kallar det en perverterad, galen runkgubbe.

Perverterad fotograf. Har vi inte sett det förut?

Perverterad fotograf kollar på tjejer som 'myser' med varandra.

Anyhow. Han tar tjejerna till ett hus som han hyr av ett företag - ett hus som har en historia av tortyr. Yes, självklart. En representant från företaget får följa med för att övervaka så att allting går rätt till. Utmed tiden visar det sig att fotografen är mer pervers än vad man trodde från början, och mer skumma saker börjar hända i huset.

Till slut kommer ju såklart den farliga anden som hemsökt huset. Och herrejävlar så dåligt gjord han är. För att vara en ond ande så ser han väldigt mycket ut som en människa. Med ett missformat ansikte, dock. Se nedan.

Här har vi den onda anden som är mer elak än den perverterade fotografen. What...the...fuck.

Specialeffekterna då. Är inte de bra? Nej. Inte ett dugg. Vid ett tillfälle så ska det föreställa att en tjej blir slicad på flera ställen på kroppen. Det ser mer ut som om någon splashar färg på henne. Inga cuts eller någonting. Så otroligt kasst.

Slicad och blödande? Ser inte ut som det, eller hur? Nej, ser mer ut som om någon har tömt en burk Flügger färg på henne. Vilket de säkert gjorde under inspelningen. KASST.

So, den enda behållningen du egentligen får från filmen är att du får se ett gäng tjejer nakna. Men inte ens det är roligt, när dialoger och skådespelare är så otroligt kassa. Och är det nakna tjejer du vill ha kan du hellre hyra en riktig porrfilm. Chansen är stor att du faktiskt får bättre skådespeleri där än vad du får med den här filmen. Plus att du slipper taskigt gjorda onda andar.

1 comment so far.

  1. Johan 21 december, 2006 23:42
    Anden såg ut som en taskig gjord helloween-dräkt, tjejen såg ut att ha en avancerad tröja på sig som inte lämnar mycket åt fantasin när hon flashar runt på krogen.

Something to say?