: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Return of the Living dead 5 - Rave to the Grave (2005)

Category: By Tom Fury
Okej, den här filmen är skit. Du kan egentligen sluta läsa här, för jag tänker inte berätta så mycket om filmen. Det finns inte mycket att berätta. Den suger.

Det är en direkt fortsättning på fyran. Huvudpersonen överlever ju, och även hans elaka farbror som var på väg att döda honom (och som redan hade dödat hans föräldrar). I början på denna film dör farbrorn, och den ökända tunnan kommer i huvudkaraktärens händer. No shit, liksom. Och på något konstigt sätt är han dessutom ledsen över att farbrorn dog. Har han drabbats av minnesförlust och har glömt att farbrorn typ....försökte DÖDA honom i förra filmen?

Nåja. Det hela går sedan ut på att de ska anordna något "rave" (ja, jag undrar också hur de kunde namnge den sketna festen de anordnade ett 'rave', men men). Såklart tar de tunnan och gör massa droger av den där zombie-skapande vätskan. Och rätt vad det är så har du en massa zombies som letar efter hjärna att äta, ser förjävliga ut och är helt värdelösa.

Filmen innehåller en jäkla massa missar. Dessutom är det kassa skådespelare. Och storyn suger. Slutet är ännu värre. Allt är egentligen skit med den här filmen. Jag tänker inte ens lägga in några bilder från den, så dålig den är. Postern är den enda ni får se.

Ibland kan filmer vara så dåliga så de blir bra. Som i Attack of the Killer Tomatoes till exempel. Den här filmen når inte ens upp dit.

Gör dig själv en tjänst och bespara dig lite lidande: se inte det här hemska miserabla missfallet till filmproduktion.

1 comment so far.

  1. Johan 02 december, 2006 14:32
    Men om du märker att en film suger efter några minuter? Varför i hela friden se klart på helvetet? Bättre att lira lite skinnbanjo eller nått att tidsdödande.

Something to say?