: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Street Trash (1987)

Category: By Tom Fury
Ni vet när man ser filmer som bara är så god damn awful så de blir bra? Det här är en sån film. Den utspelar sig i New York bland ett gäng hobos som bara jagar sin dagliga alkoholranson hela tiden. Nu har det kommit en ny dryck på marknaden, kallad "Viper" (hittad av en spritbutiksförsäljare nere i hans källare), som sprider sig bland uteliggarna. Drycken har dock vissa bieffekter - som att man dör, till exempel. Genom att man smälter inifrån.

Filmen erbjuder en hel del humor. Skådespelarna är totalt värdelösa och jag undrar hur länge de arbetade med filmen för att få den att hålla den låga klass den faktiskt gör. Det förekommer en del naket och en hel del slagsmål. Slagsmål som i sin tur är så otroligt dåligt genomförda att man nästan skäms. Och då ska vi inte prata om alla missar filmskaparna har gjort i acionscenerna.

Så här kan det gå om man dricker "Viper".

Street trash blir kanske lite för extrem ibland. Som när en kille får sin penis avsliten och alla börjar kasta runt den. Lite småroligt möjligtvis, men de spelar på det lite för mycket för att det ska behålla sin charm.

"Bossen" för uteliggarna (en krigsskadad galning från Vietnamkriget) regerar över soptippen och visar vem som bestämmer. Han är dock mest irriterande.

Gore-scener finns det givetvis en del; uteliggarna smälter ju! Är de bra gjorda? Nej. Det ser mest ut som om de kämpar med ett par liter lera än att de smälter sönder. Det här är i ärlighetens namn en skitfilm. Men på ett bra sätt. Den kan vara värd att se om man inte har så höga förväntningar, och har lite självdistans till sig själv och filmen. Jag är ganska säker på att de måste haft förbannat kul när de spelade in den, hur som helst.
Vår "huvudperson". Vilken snygging!

Så, se Street trash om du vill ha något hjärndött och smått underhållande att titta på. Letar du efter någonting som håller klass så får du nog leta vidare.

1 comment so far.

  1. Johan 21 december, 2006 23:36
    hmm vad fan handlar filmen om? Några lodisar som dricker viper? Sen då? Slutar de dricka viper och sen är filmen slut? Huh? :S

Something to say?