: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

The Dukes Of Hazzard (2005)

Category: By Tom Fury
Bo Duke och Luke Duke är två kusiner, boendes i Hazzard County i södra USA. De har en farbror vid namn Jesse och en het kusin som heter Daisy - Bo och Luke hjälper dessa två att sköta sin hembränningsbusiness. Såklart hamnar de alltid i trubbel med sheriffen (Coltrane). Till sin hjälp har de sin kära bil "General Lee". Vi har även Boss Hogg, elaking i storyn. Han är en korrupt kommisionär som avskyr Dukes-familjen och har destruktiva planer för hela Hazzard county - han planerar att göra om staden till en stor kolgruva. Resten av filmen handlar i princip om hur Dukes försöker stoppa Hogg's planer på att exploatera deras kära hemstad. Sedan var det något om någon racingtävling också, but who gives a fuck?

Filmen är baserad på en serie som jag aldrig har sett (och har inga planer på att se den heller) - så be mig inte jämföra filmen med serien. Det kommer inte att hända. Humorn är alltid närvarande, lite i stil med amerikanska college-filmer. Vilket kanske i och för sig är väntat, med tanke på rollistan; Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, m.fl.

The Dukes of Hazzard är en underhållande komedi som inte har något speciellt, men som ändå fungerar. Att det är en hel drös heta (och stundvis nakna) tjejer med i filmen gör det inte sämre. Biljakter har du självklart också. Däremot saknar jag zombies och lite mer blod; då hade det varit en höjdarrulle!

Se den.

0 comments so far.

Something to say?