: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Beyond Re-Animator (2003)

Category: By Tom Fury
Okej. Den här filmen var som sin föregångare fast utan humor, mindre naket, sämre story och gav ingenting. Över huvud taget. Man kan sammanfatta filmen med ett ord: skit. Det enda bra med filmen är Jeffrey Combs som spelar huvudrollen som Dr Herbert West. Han borde få kultstatus egentligen, precis som Bruce Campbell som spelar Ash i Evil Dead-serien. Se inte den här skiten. Det här är nog den kortaste recensionen jag gjort hittils. I och för sig. Det finns en till bra grej med filmen, och det är under eftertexten. Där får man se en råtta slåss med en levande avhuggen penis. Yes, du läste rätt.

En sak har jag dock funderat över. Lärde de sig inte ett jävla skit från första filmen att man inte ska försöka väcka de döda till liv? Det slår alltid tillbaka på en. They never learn, those stupid fucks.

En annan sak jag funderat över är hur det kommer sig att död vävnad är så otroligt stark. Alltid, och jag menar faktiskt alltid, så är zombies sjukt starka. Det spelar ingen roll hur taniga och små de alltid är, de får alltid någon typ av superhuman strength när de kommer tillbaka till det"levande" stadiet. Weird shit.

0 comments so far.

Something to say?