: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Night of the demons 2 (1994)

Category: By Tom Fury
Kort sammanfattat: Den här filmen är som sin föregångare. Fast bättre. (Därmed inte sagt att den är bra). Den här gången återvänder ett par ungdomar till huset, och lillesyrran till en utav tjejerna som dödades i förra filmen kommer dit, självklart i samband med Halloween för att fira en fest. Storasysten lever såklart kvar i huset, fast död och besatt av en demon.

Den här filmen har bättre dialoger, mer naket, fler häftiga gore-scener, mer blod, mer överdrivet våld och mer religion inblandat. Vi får till och med se en nunna slåss som fan mot demonerna med sitt krucifix och en linjal (!). En utav ungdomarna slåss mot demonerna med hjälp av ett vattengevär preparerat med vigvatten.

Well, trots detta är filmen väldigt mycket skräp. Jävligt mycket skräp faktiskt. Jag trodde att andra försöket i filmserien skulle bli bra, men så fel jag hade. Kanske del tre som är den (förhoppningsvis) sista delen i filmserien är riktigt bra? Tredje gången gillt, brukar de ju säga. Jag tvivlar, men ska väl ge den ett försök.

Du överlever utan att se den här filmen. Om du mot all förmodan ska se den här kan du lugnt hoppa över den första och se den här direkt.

Helt oväntat (eller inte) så hugger lillasystern sin korrupta, döda, besatta storesyster i magen i slutet. Varefter nunnan sprutar demonen i ansiktet (well, med ett vattengevär såklart). Storesyrran blir någon slags ful variant på Medusa och ligger och krälar på golvet där hon ser allmänt retarded ut. Till slut kommer dagsljus på monstret och hon typ dör. Herrejävlar vilken tönt. Hon tål inte ens solen. Hur vekt är inte det? (Kan tillägga att hon faktiskt exploderar när hon dör). Se där, nu behöver du inte se filmen längre när du vet hur den slutar. Jag har just sparat in 1,5 timmar av ditt liv. Var tacksam.

3 comments so far.

  1. Johan 25 oktober, 2006 22:39
    Hehe, du är en riktig martyr! Du lider för oss andra för att visa vilken skit som finns! Det är bra! Ska skriva ut din blogg på papper o ha med mig nästa gång jag hyr en film!
  2. Anonym 26 oktober, 2006 12:01
    gore-vadå? Vad är det för nått? Förklara för ett dum-pucko :D
  3. Anonym 27 oktober, 2006 11:18
    Vart hittar du alla filmer? /Claez

Something to say?