: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

The Exorcist III (1990)

Category: By Tom Fury
Gäääääsp! Snaaark! På riktigt, faktiskt. Den här filmen är bara en massa tråkiga dialoger. Ingen action. Booooring! Ja, förutom mot slutet då det börjar ske lite saker, som att en präst får sitt skinn bortskalat. Men det hjälper inte, för man har hunnit somna innan dess.

I denna tredje del, som struntar i att del två har skett, handlar om en seriemördare som avrättades samtidigt som exorcismen av snorungen i den första filmen skedde. Prästen som kastade sig själv utför trapporna har besatts av vålnaden av mördaren för att skövla fler offer, en sådär 20 år senare. Vi får följa en polis vid namn Kinderman som ser kopplingarna mellan de nya morden och den gamla mördaren som avrättades. Till slut så ska det ske en typ av exorcism för att få bort den här mördaranden från jordens yta,

Filmen påminner mig om varför skräckisar är min grej och inte deckare. Det här är en deckare. Tro inget annat. Det känner man igen på att den är så otroligt jävla tråkig. Titeln till trots, så är The Exorcist III inte mycket annat än tjurskit. Den enda riktigt bra anledningen att se filmen är om man har problem att sova - filmen kommer få dig att somna direkt utan problem.

Undvik!

4 comments so far.

  1. Johan 17 augusti, 2007 12:02
    Jag trodde porr var din grej. Mer sådant! Det vore revolutionerande och jag skulle förmodligen få tampas med råa feminster som skriver kränkande comments om dig. Sådant älskar jag!
  2. Tom Fury 17 augusti, 2007 12:07
    Porr ÄR min grej. Fast hur fick du ihop det med recensionen?
  3. Johan 17 augusti, 2007 12:16
    För att du skrev att skräckisar är din grej.
  4. Tom Fury 17 augusti, 2007 12:22
    Aha, ja just det. Porr och skräckisar är min grej. Båda två. Helst i kombination med varandra.

Something to say?