: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Rush Hour 3 (2007)

Category: By Tom Fury
Igår klantade jag till mig rejält och bokade film i fel stad. Det stod linköping på sf.se, men det visade sig visst bokas i Norrköping istället. Så istället för att se en kickass-film som Die Hard 4.0 med pensionärs-Willis på bioduken så blev det att se Rush Hour 3 istället. Nåja, det visade sig att det inte var ett så dåligt val ändå. Och sällskapet var trevligt. Tack ska du ha skitunge!

För filmen var hur rolig som helst. Precis lika rolig som de tidigare två. Och bloopers som visades under eftertexterna var ju bara de kanske roligare än alla scener i filmen sammanslaget. Tyvärr har man ju gjort det vanliga misstaget och nästan tittat sönder alla roliga scener ofrivilligt på trailers och annat crap på nätet.

I alla fall. I tredje delen i serien så hamnar duon i Paris, där de ska försöka sätta stopp för triaderna, som är typ världens största gäng gangstas. Antagligen så är det lite återkopplingar från tidigare filmer, men det var så länge sedan jag såg dem så jag kommer inte ihåg riktigt. Det finns egentligen inte mycket att säga. Jackie Chan är grym och kickass som alltid, Chris Tucker är uppkäftig och rolig som vanligt, och duon ihop gör sig otroligt bra. Det är humor rakt igenom, och lite action inblandat. Helt klart underhållning för en kväll! Inget gore dock, men det är inte heller väntat.

Humor!

Se Rush Hour 3!

7 comments so far.

  1. Johan 30 augusti, 2007 23:23
    Där stack det till i hjärtat på mig, att du inte kan skriva en vettig recension om en sådan bra film-serie när du kan mata på crap om b-filmer som egentligen aldrig borde gjorts. Eller var det så att det bra sälskapet följde med dig hem? Och att du fick panik-blogga? Ursäkta min barskhet jag har groggat på sprit o vatten ikväll.
  2. Tom Fury 30 augusti, 2007 23:29
    Eftersom filmen är så bra så behöver den egentligen ingen vettig recension. Det finns liksom inget att säga. Den är rolig. Punkt. Inga andra ord kan göra den rättvisa, därför är det onödigt att spilla ord ^^.
  3. Johan 30 augusti, 2007 23:33
    Varför blev då bloggen om Silent Hill längre än bibeln?
  4. Tom Fury 30 augusti, 2007 23:34
    För Silent Hill är speciell. Det är inte Rush Hour. Den är bara rolig. Fast jävligt rolig.
  5. Johan 30 augusti, 2007 23:36
    Så vanskapta herrar som fått en prymaid som huvud är inte roligt då?
  6. Tom Fury 30 augusti, 2007 23:37
    Nej, det är plain out creepy. För han sliter skinnet av en tjej.
  7. Johan 30 augusti, 2007 23:40
    Ja det är väl roligt? det gör ju inte carter?

Something to say?