: : Tom Fury
Den enda dokumentationen över Tommies liv

Poltergeist III (1988)

Category: By Tom Fury
I den tredje Poltergeistfilmen får vi se Carol Anne (den lilla skitungen) skeppas iväg till hennes moster eller faster eller nåt annat för att få bort henne från pastor Kane (snubben med de mystiska krafterna från tvåan), men han hittar henne ändå och terrar henne i släktingarnas lägenhet (som är i en stor skyskrapa). Tangina, den lilla tjocka konstiga tanten kommer såklart tilll undsättning. Så nu är det ju bara frågan om han lyckas fånga henne eller om Tangina lyckas kicka demonernas ass som förra gången? (Du vet redan svaret på frågan, annars är du ganska dum).

Poltergeist III är en relativt underhållande film. Är den skrämmande? Är den läskig? Nej. Finns det smaskiga scener? Ja. Är den värd att se? Mnja. Själva faktumet att jag inte kommer ihåg så mycket av filmen som är värt att skriva om torde tala för att det kanske inte är bland det bästa jag sett i hela mitt liv. Inte det sämsta heller.

Jag vet vad de tänkte när de gjorde filmen; "-How about like...the same story again but in a skyscraper instead! -Yeah dude, that shit rocks!". Det kan inte ha funnits en större tanke bakom än att det skulle vara ett litet experiment om hur pass bra Poltergeist skulle fungera i en annan miljö. Och tja - det fungerade väl ganska bra. Förvänta dig inte något större gore bara (även om det finns en del). Gillade du de tidigare två filmerna så kommer du antagligen gilla den här också. Give it a shot.

2 comments so far.

  1. Johan 17 augusti, 2007 11:43
    Du var väl hög som huset i filmen när du såg den, därför minns du inte.
  2. Tom Fury 17 augusti, 2007 12:11
    Hmmm...ja, det kan förklara saken.

Something to say?